Vad är Kompazz | Redaktionen | Ida | Kommentarer | Nyhetsbrevet | Övrigt

Vad är Kompazz?

Kompazz.se grundades under senvintern 2006 av de två barndomsvännerna Peter och Martin. De båda hade länge saknat en bred svensk musikportal och bestämmde sig slutligen för att själva försöka fylla tomrummet. Ambitionen med Kompazz är att inte begränsa sig till en specifik genre utan att skriva om allt som är bra och mindre bra med musik på ett lättillgängligt och relevant sätt.

De båda kreatörerna inser att deras egna musikaliska preferenser kan färga av sig till viss del på innehållet och av denna anledning söker de fler medarbetare med intresse som sträcker sig utanför deras egna horisonter. Intresserade kan skicka material till info@kompazz.se
Kompazz drivs helt ideellt med ett brinnande intresse som enda motivation.

Redaktionen

Peter Bergstrand - Redaktör, webdesign, skribent
Martin Trägårdh - Redaktör, skribent

Roger Talik - Design

Ida

Ida är namnet på våran lilla rockerflicka, skapad av Roger Talik. Ida kommer att förhoppningsvis inom en snar framtid uppenbara sig på diverse prylar, som tex; muggar, t-shirts osv och kan då köpas direkt från hemsidan så länge dom finns kvar. Alla prylar tryckta med Ida kommer enbart att finnas i limiterat antal. Först till kvarn. Rättigheterna för Ida tillhandahåller Kompazz.se och rogertalik.se och får inte användas utan tillstånd.
Se Ida naturlig storlek

Kommentarer

Kommentarer är till för att tycka till, ge ris eller ros eller komma med egna upplevelser. Huvudsaken är att ditt meddelande är relevant till artikeln. Kompazz förbehåller sig rätten att radera de kommentarer som inte håller sig till ämnet, och det helt utan förvarning eller förklaring. Vi vill inte se reklam, spam, falska påståenden, porr, hot, eller annat som kan uppfattas som olagligt eller stötande. Om du personligen har något att invända mot ett inlägg, ta genast kontakt med någon av skribenterna.

Nyhetsbrevet

Under tiden som Kompazz.se växer och uppdateras så kommer ni som vill, bli informerade om just dessa uppdatering och olika tävlingar.
Den E-Mail adress som du uppger när du registrerar dig kommer att användas av oss på Kompazz.se endast för Nyhetsbrevet. Adresserna kommer inte att ges ut till en tredje part och vi kommer inte heller skicka reklam och annan ohyra. Så för den som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer med Kompazz.se kan enkelt signa upp här.

Övrigt

Skivor för recensering skickas till:

Sverige::
Martin Trägårdh
Norrajärnvägsgatan 20:175
791 35 Falun

USA:
Peter Bergstrand
9840 Business Park Dr.
Sacramento, CA 95827

USA

Vi vill dock vara noga med att meddela att även fast ni skickar en skiva för recension så garanterar det inte att den blir publicerad. Detta för att skydda oss från att helt bli begraven i arbete. Inte heller är skivan garanterad att få hög poäng. Vi recenserar helt opåverkad av andra oavsett hur vi fått tag i skivan så betyget är helt baserat på musiken och inte av något annat.

Det kan eventuellt förekomma både stavfel och missvisande fakta på Kompazz.se. Om något sådant upptäcks av er läsare så är vi mycket tacksamma ifall ni kontaktar oss så misstaget kan korregeras omedelbart.